Всяка година по време на честването на Националния празник при паметникът на свободата Шипка ставаме свидетели на красиви предложения за брак. Тази година не направи изключение. 

Едно от предложенията за брак тази година очарова мнозина. С красив надпис с важен въпрос "Ще се омъжиш ли за мен?" и цяла група помощници мъж падна на колене на своята любима. Младоженецът избра да покажа любовта си и това колко много обича бъдещата си съпруга като и предложи брак не само пред близки и познати, но и пред очите на стотици свидетели на Шипка.

Очите на младата дама и бъдеща булка бяха завързани до момента, в който не пристигна пред плакатите. В момента, в който свалихме превръзката от очите на младата дама тя беше много изненадана да види любимият си да коленичи пред приятели близки и познати. След секунди на еуфория бъдещата булка каза силно "да" последваха бурни аплодисменти, както и сълзи от щастие и емоция...

Възрастна двойка реши да засвидетлсва силната си обич и на шега, възрастният мъж предложи на съпругата си брак отново с огромен балон във формата на пръстен.