Помните ли бразилеца Рикардо Кака, който бележеше попадения за италианския Милан. Бившата съпруга на футболната звезда - Каролин Селико, направи любопитно изказване. Тя разкри, че се е разделила с Кака, защото той бил "твърде перфектен".

Кака се ожени за любимата си от детството през 2005 г. Те бяха семейство почти 10 години, преди да се разведат през 2015 година. Двамата имат две деца. 

Бившият футболист на Милан и Реал (Мадрид) Рикардо Кака и съпругата му Каролине Селико се събираха и разделяха многократно преди да се разделят окончателно. Една година преди развода им, бразилските медии съобщиха, че при решаването на спора между двамата са се намесили и двете им деца, чието желание е било родителите им да останат заедно.

"Само двамата с Кака знаем истината за нашето отчуждение и дистанциране. Това са нормални неща, които се случват в съвременния свят. Въпреки многобройните опити ние не успяхме да изгладим различията си“, обяви Каролина в профила си в Instagram през 2015 година, след като получи развод.

Девет години по-късно красивата дама изплю камъчето: "Той никога не ме е предал, държеше се добре с мен, даде ми прекрасно семейство, но не бях щастлива, нещо ми липсваше. Проблемът беше, че той е твърде перфектен за мен".

Кака не страда дълго след развода и през 2017 година показа втората си съпруга. 

Той вдигна сватба с 23-годишния модел Каролина Диас. Първата му съпруга пък се омъжи за Едуардо Скарпа Хулиао през 2021 година.