Изпълнителният директор на ЦСКА-София Филип Филипов коментира нахлуването на феновете на отбора на терена на Националния стадион "Васил Левски“ в края на баража за Европа срещу ЦСКА 1948 (0:2).

"Уважавам публиката и хората от Сектор "Г". Винаги са ме подкрепяли. Но това е недопустимо за клуб като ЦСКА. Не трябва да се повтаря. Да, всички бяха недоволни, но това не трябва да рефлектира директно върху клуба. Футболистите са преходни, но петното остава за клуба", категоричен бе шефът на "червените“.

"От Дисциплинарната комисия на БФС до петък на обяд събираше свидетелства – добави другият изпълнителен директор на клуба Стоян Орманджиев. - Подготвили сме доста добро становище с лидера на агитката Иван Велчев. Той съдейства и участва. Комуникацията с привържениците трябва да е много добра, с всички фенове. Заедно ще излезем от тази история. Дали сме примери как се е процедирало в подобни ситуации в чужбина и у нас. Помолили сме да ни поканят на заседанието. Почти сигурни сме, че ще можем да обжалваме пред Апелативната комисия. Ще направим всичко възможно наказанието да е адекватно и смекчаващо вината ни".