Легендарният треньор и благодетел на бойното самбо Стоян Саладинов бе много емоционален по време на награждаването на родните ни медалисти от изминалото Световно първенство в Ереван (Армения). Той за пореден път използва силни вдъхновяващи думи за всички състезатели в този спорт.

"Много е трудно да изразя огромната си благодарност към моите треньори. Аз вярвам, че духът на човека никога не умира. Мисля, че те в момента ни слушат и се радват на нашите успехи. Хубавото е имаме много медалисти. Хубавото е, че тук се затвори хорото. Имаме световни шампиони и при мъжете и при ветераните. При младото поколение също", споделя той.

"Никога няма да жаля, средства, енергия и всичко, с което мога, ще помагам. Искам да изразя от името на нашата федерация и цяла България благодарността си към вас. Благодарим ви за това, че накарахте хората да говорят за България, да стоят мирно, когато върви българския химн. Българите имаме нужда от вас, имаме нужда да се гордеем, че сме българи, а не да се срамуваме", обърна се Саладинов към самбистите с насълзени очи.

Цялото изказване на легендарния треньор можете да видите в прикаченото видео!