Бруно Балтазар, треньор на Ботев (Пловдив), беше много ядосан на поражението на водения от него тим от Славия с 0:1 в София в плейофите на efbet Лига.

"Мисля, че резултатът не е справедлив, дори равенството нямаше да е справедливо. Контролирахме топката и събитията на терена. Помня ситуация, при която Баруан не успя да преодолее вратаря на Славия. Доволен съм от първата част. Проблемът е, че правим грешки в защитата", започна португалецът.

"Откакто съм тук, във всеки един мач имахме добри ситуации. Създаваме, но не успяваме да реализираме. Работим много по завършващата фаза, за да дадем шанс на футболистите, но не се получава. Ще продължим да го правим", коментира наставникът на "канарчетата".

"Треньорите живеят с резултатите на своите футболисти. Целта пред мен бе да спечеля баража за Европа, но промените в клуба са опустошителни. Не помня да съм правил толкова лоши резултати през кариерата ми. В следващите мачове трябва да спечелим. Ще се борим за всяка една точка. Благодаря на феновете, те са великолепни и не заслужават такива резултати", добави още Балтазар.

"Аз съм просто един работник, който дойде тук, за да намери решенията. Ние трябва да печелим и да сме в "Топ 4" или "Топ 4" на първенството. Това е сезон, от който трябва да си извлечем поуки", завърши Балтазар.