В Кюстендил представят книгата "Малахитовата гора“. Пред "Фокус“ авторът Мартин Иванов посочи, че това ще се случи от 18.00 часа в Художествена галерия "Владимир Димитров – Майстора Книгата разказва една вдъхновяваща история за пътя и смисъла, за битката със страховете и отчаянието и за светлината в края на тунела.

"Това е повече от книга, защото историята е разказана и със слово и с музика. Включеният в книгата музикален албум съдържа 9 композиции, които следват съдържанието на книгата и всяка една от тях съответства на главата от текста. Ще можете да прочетете текста, да чуете музиката и да почувствате със сърцето и душата си историята на главния герой. История за това, как и при най-великото страдание и трагедия, човек може да намери сили и вяра, за да превърне личната трагедия в триумф, а страданието – в човешко постижение“, допълни Мартин Иванов.

Той посочи, че всяка продадена книга/диск ще осигури засаждането на дърво в нуждаещите се от помощ гори на България.

Авторът на книгата Мартин Иванов е роден в Кюстендил и е един от онези българи, които са натрупали ценен опит навън, за да се посветят на нещо значимо в България. Той е композитор, диригент, изследовател и ритъм коуч, който е прекарал 15 години в САЩ и Канада.  След завръщането си в България, той основава Институт ЛИБЕРА и полага основите на ритъм терапията и ритъм фасилитирането в България.  

Венцеслав ИЛЧЕВ