ИТН регистрираха листата си с кандидат-депутати за област Кюстендил, предаде репортер на "Фокус“. "Нашата кампания ще бъде положителна. Тя ще бъде борба за идеи, политики които ще отстояваме в бъдещето Народно събрание“, каза водачът на листата за област Кюстендил Снежанка Траянска. Икономистът е и областен координатор на партията, народен представител в 47-то издание на българския парламент.

По думите й партията ще разчита на своя твърд електорат, но и на други избиратели, премислили и решили отново да се ориентират към идеите на "Има такъв народ“.

В листата място намира и бившият зам.-областен управител на Кюстендил, юрист по образование Катя Димитрова. Тя е и общински координатор на партията за Дупница. Милен Георгиев Общинският съветник от Кюстендил Милен Георгиев е трети в листата. Той е земеделски производител и общински координатор за града под "Хисарлъка“.

Следват енергетикът Венцислав Кодузов, инженерът Димитър Джоргов, бизнесменът и общински съветник в Кюстендил Румен Златковски , Снежана Бозева -криминален психолог, както и юристът Христина Мицкова.

"Нашата цел е да имаме мандат от 10-ти МИР – Кюстендил. Ние искаме да има нормалност при работата в Народното събрание, да може да се води диалог“, допълни Снежанка Траянска.