Днес едно прекрасно дете, едно от децата на СУ “Екзарх Антим I"-Казанлък, внезапно ни напусна и безвъзвратно пое по пътя към вечността. Това съобщиха на официалната си страница във Фейсбук от учебното заведение, предаде репротер на "Фокус".

"Екипът на СУ “Екзарх Антим I" поднасяме своите най-искрени съболезнования на семейството, приятелите и близките на нашия възпитаник. Случилото се днес е огромна трагедия, която ще остави своя отпечатък върху всеки от нас, защото едно от децата ни вече не е между нас. Нека е светъл пътят на едно слънчево дете! Да е в мир и покой душата му! Сили и кураж на семейството му!", пишат още от училището.

Ръководството на учебното заведение ще окаже пълно съдействие, при нужда, както на родителите, така и на компетентните органи.

Припомняме, че сигнал за инцидента е получен в 16,43 часа. По първоначална информация детето е играло на двора и се свлякло на земята. Лекарят от пристигналата линейка само е констатирал смъртта му. Образувано е досъдебно производство.