Изумително е как само за пет години кампанията "Капачки за благотворителност, за МБАЛ-Добрич" набра толкова популярност и толкова много хора повярваха в каузите на Сдружение "Заедно правим добрини". Това заяви пред журналисти днес с нескрито вълнение един от представителите му - Димитрина Младенова, предаде репортер на Радио "Фокус" - Добрич.

"Много се вълнувам, защото събирането на средства и закупуването на операционна маса за родилното отделение беше една наша голяма мечта, която да развием. Много се радваме, че толкова много хора се включиха с кой каквото може. За мен това е обединение, което можем да направим във всяка една посока, щом можем в конкретния случай. Това е наистина една наша сбъдната мечта - да обединим хората и се надяваме дори по-големи цели да постигнем", каза Димитрина Младенова. 

Останалите от екипа - Милена Савова и Йоанна Койчева, също изразиха своята огромна радост от постигнатото и припомниха, че добротворството продължава. Процесът на събиране на пластмасови капачки, кенчета, жълти стотинки и парични дарения продължава с нови цели, които предстои да бъдат оповестени.

Всеки, който news pic 2
© Фейсбук
желае да се включи, може да се свърже с екипа на Сдружение "Заедно правим добрини" чрез интернет платформите, които поддържа, също и чрез Фейсбук профила на кампанията "Капачки за благотворителност - МБАЛ-Добрич". Единственото условие е всички събрани пластмасови капачки и кенчета да бъдат чисти и да не бъдат смесвани с друг вид отпадък. В социалната мрежа се публикува актуална информация за всички дейности на сдружението. Там има и фотогалерия с усмивките на много от добротворците, помогнали една мечта да се сбъдне в името на здравето и човешкия живот.

Жулиета НИКОЛОВА