Betway прави първите си стъпки в България и вече набира популярност сред всички спортни фенове у нас. Компанията впечатлява залагащите със страхотни опции при залози и изкушаващи коефициенти за хиляди спортни събития по цял свят. Като всеки лидер на пазара, и Betway е готов с предложение за всеки свой нов клиент – при регистрация получават отличен първоначален бонус на платформата.

Размерът на бонуса зависи от първоначалния депозит на всеки нов потребител, като той е 100% до 200 лева. Минималният първи депозит в акаунта трябва да е 10 лева, а офертата на Betway е валидна 30 дни след завършването на регистрацията. Така имате възможността още при регистрация и депозит от 200 лева да имате още 200 лева за игра, предоставени от Betway. Eдинственото условие за ползването им е да бъдат заложени на единични събития с коефициент поне 1.50 или в колонка с обща ставка поне 3.00. Условие, което лесно се изпълнява, заради отличните коефициенти, които предлага букмейкъра дори и в събития с ясно изразен фаворит.

Къде можете да изиграете своя стартов Betway бонус скоро? Поглеждайки към предстоящите събития, изпъкват няколко отлични възможности, като първата е на мача между Лудогорец и Ботев Пловдив от Първа лига. Разградчани са устремени към поредната си титла у нас, а на "Хювефарма Арена“ пристигат "канарчетата“, които пък вече гледат към второто място в класирането след като преди паузата за национални отбори надвиха основния си конкурент за тази позиция – ЦСКА.

Разградчани със сигурност ще бъдат стимулирани да победят още един от основните играчи в топ 3 и да затвърдят доминиращата си позиция в класирането, а и почивката за националните отбори със сигурност ще им се отрази освежаващо. Преднината на шампионите пред Ботев Пловдив в момента е 15 точки и ако тя стане 18, на практика изхвърлят пловдивчани от теоретичните сметки за първото място. В първия мач от сезона помежду им Лудогорец беше повече от убедителен и победи с 3:1 на "Коматево“ и то в слаба форма през октомври. Коефициентът на Betway България за успех на разградчани е 1.37, който е отличен за превъртане на началния бонус, а опцията 1 и Гол/Гол също е отлична възможност със ставка от 3.25.

Друг мач, който заслужава да му се обърне внимание е дербито между Барселона и Севиля в испанската Ла Лига. Каталунците разбиха на пух и прах Реал Мадрид в последния кръг преди паузата и очевидно са "под пара“ в последните месеци под ръководството на Шави Ернандес, който буквално възроди от пепелта гранда от Каталуния. Серията от отлични резултати за Барса ги изведе до третото място – точно на три точки зас Севиля. Андалусийци пък сдадоха шансовете си за борба за титлата с четири равенства в последните си пет мача. Формата им е меко казано колеблива, а сега им предстои визита и на "Камп Ноу“ в леговището на звяра. Барселона ще иска задължителна победа, която да ги изведе втори, а коефициентът за такъв развой е отличен – 1.50. Имайки предвид домакинството на каталунците и формите и на двата отбора в последно време, това е истински подарък от Betway.

Всеки нов клиент на Betway е посрещнат с отличното предложение за начален бонус, а опциите и офертите за по-нататъшни печалби са сигурни. Сравнявайки условията с останалите конкуренти на пазара, от Betway със сигурност ще поведат битката срещу останалите букмейкъри с бонуси и коефициенти, с които всеки техен клиент ще се радва на куп печалби докато се забавлява с любимите си спортове.