Още един обект от веригата ЛУКОЙЛ е модернизиран според новата концепция

На прага на ваканционния сезон, една от първите бензиностанции ЛУКОЙЛ в страната - Б-004 на международния път Е-85 до Гара Бяла - посреща клиентите си с нов интериор и богат асортимент храни и напитки. По повод откриването си след реновирането, а и в чест на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, през целия празничен уикенд от 24 до 26 май обновеният обект е подготвил привлекателна промоция за посетителите си. Те ще могат да заредят автомобилите си с премиум-горивата ЕКТО на цената на обикновено гориво и да се насладят на ароматно кафе и хот-дог на специална цена.

Освен специалните празнични предложения, клиентите ще открият и други новости, на които ще могат да се насладят в модерна и уютна атмосфера. Бензиностанция ЛУКОЙЛ на Гара Бяла разширява асортимента си с приготвени на място освежаващи фрешове и топли храни за из път и чудесно кафе в два варианта - Arabica и Buondi organic. В допълнение към промоционалните продукти, посетителите ще открият добре познатите стоки и услуги, на които са свикнали да разчитат по време на път - добавката AdBlue, свежи пакетирани храни, бутилирани напитки, подаръци за най-малките и аксесоари за автомобила.

Модернизираното вътрешно пространство на магазина е с дизайн, вдъхновен от малки и уютни кафенета и пекарни и издържан в духа на водещите тенденции в европейския ритейл. Магазинната част и санитарните помещения са реновирани и разширени, а обновената организация на пространството подобрява клиентското изживяване и улеснява обслужването.

През 2024 г. "ЛУКОЙЛ-България“ продължава програмата си за обновяване на обекти от веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ, която стартира в края на 2023. Нейна основна цел е подобряване на изживяването на посетителите. В допълнение на визуалното освежаване са предприети мерки за намаляване на въглеродния отпечатък с енергоспестяващо осветление и модерна климатизация на обекта.

Всичко това превръща обикновеното пътуване в празник за цялото семейство.

Заповядайте!