Той е популярно телевизионно лице, поет и съпруг на дъщерята на Сашо Диков и Ана Пенчева - Петя Дикова. Зрителите познават Илиян Любомиров от участията му в предаването "На кафе“. Днес Илиян има повод да почерпи. Това става ясно от публикацията му във Facebook, видя Sofia24.bg.

Ето какво написа той: Сестра ми е на 18. Завърши моето училище. С отличие, както си му е редът. Сестра ми тренира всеки ден лека атлетика. Свири на пиано. Спасява животни. Пише разкази. Съдия е по дебати на немски. Гледа синовете ми понякога и те я обожават.

Сестра ми не искаше скъпа кола за бала, купи си роклята от някаква разпродажба, и без оркестър мина. Не отиде на дискотека, за да си спести чалгата. Вместо това на другия ден замина за Германия, защото имаше изпит.

Сестра ми получи пълна стипендия от немската държава, за да следва. Мечтата ѝ е да специализира невронауки, но преди това ще учи психология и физика. Горд съм не само с постиженията ѝ. С нея се гордея. Защото постига нещата по нейния си начин, докато не спира да е добър човек".