Един от най-успешните съвременни български сериали - "Под прикритие" ще се завърне шести сезон. Снимките започват през това лято и се очаква БНТ да излъчи новите епизоди в началото на 2025 г.

"Особено щастлив, че имаме възможност от БНТ да продължим този сериал. Това е може най-любимият български сериал. Излъчен е в 180 територии по свето, което е доказателство за качество. Радвам се, че по-голямата от авторите, които започнахме сериал, сега се събрахме отново. След няколкото показни убийства в България, политически лидери казаха, че са се завърнали мутренските години. А аз допълвам, че щом те са се завърнали, то е време и "Под прикритие да се завърне", заяви на пресконференция създателят на серила Димитър Митовски, който е роден в Пловдив.

С новия сезон зрителите ще се срещнат отново с някои от култовите персонажи като Джаро (Михаил Билалов) и Росен Гацов - Куката (Мариян Вълев). Феновете ги очакват и срещи с нови герои и сюжетни линии. В един от новите образи ще се превъплъти актьорът Юлиан Вергов. Режисьор на епизодите ще бъде Виктор Божинов. Сценаристи ще се Борислав Захариев и Ваня Николова. Консултант на продукцията отново ще е Слави Ангелов.