Михаела Маринова и Любо Киров отново заедно в общ проект. Професионално пътищата им се пресичат за първи път през 2020 г., когато се събират в магична дуетна версия на вече познатото солово парче на Любо Киров "Мога“. 

Днес "Мога“, в изпълнение на Любо и Михаела Маринова, е сред супер хитовете на българската музика. Успехът им се трансформира в творческо приятелство - вече три години Михаела е специален гост-изпълнител в турнетата на Любо Киров, а той често се появява на най-важните й концерти. Затова следващият им общ проект, озаглавен "Вселена“, не е изненада за никого.

"Щеше да е много странно, ако "Мога“ няма продължение. Възприемам срещата си с Любо като съдбовна. Той ми стана учител на много нива, прегърна ме и той е един от хората, които най-много вярват в мен. Работата с него е вдъхновение“, споделя Михаела.

По музика, текст и аранжимент на Михаела и Ангел Дюлгеров, "Вселена“ е песен от втория студиен албум на изпълнителката ("До безкрай“). Любо Киров се влюбва в парчето от първо слушане, по време на саундчек преди един от концертите от миналогодишното му турне, на което Михаела Маринова е гост.

"Когато я чух, аз запях. Никой не може да ме убеди, че тази песен не е дует, писан за мен и Михаела. Всеки е щастлив да пее с някой, подобен на него“, казва Любо Киров.

"Вселена“ излиза освен с аудио, и с красиво музикално видео, режисирано от Виктор Антонов (Рик). За първи път феновете ще чуят на живо дуета на концертите от предстоящото турне на Любо Киров, на което Михаела ще е отново специален гост. "Вселена“ ще бъде част и от програмата на Михаела Маринова, която също тръгва на национална обиколка през есента на 2024.

Всички дати от "Ново турне 2024“ на Любо Киров

14 юни – гр. София

10 юли – гр. Плевен (разпродаден)

11 юли – гр. Плевен

13 юли  - гр. Варна

18 юли – гр. Стара Загора

21 юли – гр. Бургас

7 август – гр. Пловдив

9 октомври  – гр. Велико Търново

28 ноември – гр. София

Всички дати от "Турне 2024“ на Михаела Маринова

26 септември – гр. Варна

27 септември – гр. Русе

28 септември – гр. Плевен

4 октомври – гр. Пловдив

5 октомври – гр. София