Кристина Ричи сподели, че отсъствието от дома по време на снимките на "Yellowjackets" е повлияло на връзката й с дъщеря й Клеопатра, която навърши 2 години през декември.

"Миналата година пътувах постоянно до Ванкувър за снимките. Тя не ме познаваше. Нямахме връзка. Така че това беше много разстройващо“, каза тя.

Баща на малкото дете е съпруга й Марк Хамптън. Тя е майка и на син - Фреди от бившия й съпруг Джеймс Хердеген, пише People.

"На децата ми не им харесва, когато пътувам. Когато ме няма, се опитвам да взимам сина си със себе си, колкото мога“, каза тя, като отбеляза, че пътуванията по работа с цялото й семейство могат да й излязат скъпо.

Майката на две деца добави, че въпреки че балансът между работата и личния живот е "труден“, тя се опитва да го "управлява“ по най-добрия начин.

Кристина Ричи призовава феновете да "вярват на жертвите“, докато говори за "личен опит“ с мъже, които са били "отчасти насилници".

Въпреки че Ричи каза, че това, че Фреди прави неща като да прави снимки за нея на събития, е било "добро“, тя посочи, че прекарването на време с него, когато е бил по-малък, е било различно.

"Има някои неща, като например синът ми никога не е бил приспиван за сън, защото трябваше да се върна на работа, когато той беше на 2 месеца“, каза тя.

Ричи каза, че бившият й съпруг "не й помагал с нищо" и си спомни, че Фреди е спал в едно легло с нея, "само за да спи достатъчно, за да може да работи на следващия ден".

Въпреки че Ричи е трябвало да се върне отново на работа, когато Клео беше на 2 месеца, тя отбеляза, че Хамптън направи изживяването "много по-лесно“.

"Отидох да снимам, когато тя беше на 2 месеца, огромна разлика. Този път беше много по-лесно наоколо. Знаеш ли, трябва да имаш добър подкрепящ партньор", каза тя.