В началото на новата година всички ние си поставяме различни цели, даваме си новогодишни обещания  и си пожелаваме през предстоящата година да сбъднем мечтите си. 

Как по-лесно да успеем да превърнем новогодишните си цели в реалност. Някои от най-влиятелните лидери на мисълта в света – Дийпак Чопра , Габриел Бърнстейн и Опра са съгласни, че е напълно възможно е да превърнете мечтите си в реалност и се нарича манифестация на мечтите.

Това обаче не е пълна магия и не се случва за една нощ. За да успеете с трябва да повярвате, че то ще стане реалност, след което да предприемете активни стъпки към осъществяването. 

Нещо, което ще ви помогне по-лесно да повярвате, а след което да работите за мечтите си, е така нареченият - "вижън борд". 

Това представлява дигитално или хартиено табло от снимки, цитати, мисли и каквото още пожелаете, който изобразяват мечтите и целите ви за годината. 

Наистина няма правила, когато става дума за вижън табла, тъй като става въпрос за изработване на нещо, което ще ви вдъхнови да реализирате мечтите и целите си ежедневно. Някои табла се фокусират върху отделна идея, докато други разглеждат по-голямата картина на това как бихте искали да изглежда бъдещето.

Най-важното обаче е да поставите таблото на мечтите си на място, където ще го виждате всеки ден по възможно най-много пъти.