Илиана Раева празнува рожден ден днес, научи Sofia24.bg. Тя е председател на българската федерация по художествена гимнастика, бивша състезателка и треньорка – на клуб Левски и националния отбор, едно от "златните момичета“ на Нешка Робева. Омъжена е за легендарния футболист Наско Сираков. Двамата имат две дъщери.

"Днес на 61! Благодаря за тези толкова пъстри години! Благодаря на Бог, на родителите си, на семейството си, на гимнастиката и колегите си, на приятелите си… на всички, които срещам в живота си! Обожавам живота и съм много благодарна!", написа Раева в личния си профил във Facebook, видя Sofia24.bg.

Илиана Раева е бивша състезателка по художествена гимнастика на Левски.  Родена на 15 март 1963 г. Абсолютна европейска шампионка, носителка на 5 златни медала. През 1978 г. на ЕП в Мадрид има 6-то място в многобоя. През 1979 г. на СП в Лондон - 4-то място в многобоя, златен медал на въже и сребърен медал на топка.

През 1980 г. на ЕП в Амстердам печели златен медал в многобоя и златни медали на въже, обръч и бухалки и сребърен медал с лента. През 1981 г. на СП в Мюнхен грабва сребърен медал на лента и бронзов медал на въже. През 1982 г. на ЕП в Ставангер печели бронзов медал в многобоя и бронзови отличия на въже, обръч, бухалки и лента. Собственичка на клуб по художествена гимнастика "Илиана".