С Yettel TV потребителите получават качествено ново премиум изживяване, докато гледат любимото си съдържание на различни устройства, по всяко време и по избран от тях начин. 

6.04.2023 г., София. Yettel официално даде старт на нова телевизионна услуга за българския пазар. Платформата от следващо поколение на телекома съчетава всички предимства на интерактивната телевизия и отива дори по-далеч в едно качествено ново премиум изживяване с цялото любимо съдържание, напомнящо стрийминг платформа. Yettel TV стъпва върху иновативни технически решения, напълно нов за пазара потребителски интерфейс, ориентирана към съдържанието платформа с интуитивна навигация и забавление на различни устройства по всяко време и по избран от тях начин.

"Нашата цел е непрекъснато да представяме услуги от най-висок клас и с възможно най-много добавена стойност за нашите клиенти; визията ни е насочена към това да пуснем по-добро предложение, отколкото просто да бъдем първи на пазара. Yettel TV поставя нови стандарти в потребителското изживяване и използва висок клас технология, за да предложи модерни функционалности и първокласно изживяване. Нашите клиенти очакват от нас телевизионна услуга без компромис в качеството и с необходимото внимание към детайла. Радваме се, че времето да им я предложим, настъпи“, каза главният изпълнителен директор на Yettel България Джейсън Кинг.

За търговския старт на Yettel TV телекомът е разработил два плана – TV Favorite, съдържащ 100+ канала, и TV Max с 200+ канала. Иновативните функционалности на Yettel TV са създадени така, че да отговорят на растящите очаквания на активния човек за повече свобода, гъвкавост и персонализираност в потреблението на дигитално съдържание. Затова и всички потребители, които се възползват от услугата, могат да гледат на различни видове устройства – на всеки телевизор чрез Smart TV Box,  лаптопи/компютри, избрани смартфони и таблети, докато са вкъщи, а скоро предстои и въвеждане на функционалности, които ще позволят гледане на определени модели смарт телевизори чрез приложение, както и в движение навън и дори в чужбина на територията на ЕС. Yettel TV включва всички основни функции на интерактивната телевизия, на които потребителите държат, като стартиране, пауза, пускане отначало, запис на съдържание и връщане назад до 7 дни, както и smart представяне на съдържание и  страница с модерен дизайн с детайли за всяко предаване. А за най-доброто клиентско изживяване Yettel TV идва с голям брой уникални канали с HD и 4K резолюция. 

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ