Пловдивчанката Веси Бонева коментира опасната мода за дишане на балони с райски газ сред тинейджърите, видя "Фокус" в личния Фейсбук на певицата.

Мнението й е провокирано от потресаващ клип, който от вчера е изключително споделян в социалните мрежи . На него се виждат как 8 момичета се намират в близост до трафопост и необезпокоявани пълнят балони с райски газ и вдишват от тях. 

На кадрите се вижда момиче, което е почти в несвяст, както и други забавляващи се от ситуацията. 

Ето го и коментара на певицата:

"За първи път видях как се дишат балони в едно “елитно" заведение на Свети Влас преди няколко години! Помислих си, че някой има рожден ден и си е направил украса, оказа се, че тези балони ги вдишват, и то хора с възможности, пари и уж някакъв акъл в главата, оказа се точно обратното!

Спомних си, когато бях малка на централната гара в Пловдив, където си чаках автобуса за "Коматево", виждах много роми, които дишат балони с лепило и се дрогираха. Е, точно така се почувствах и тогава във въпросното заведение, а и не само там!

Във всички клубове и места, на които пея, вече от няколко години това “безумие" продължава и дава пример на по-младите невръстни деца, които нямат друг избор, освен да изкопират масата народ, които правят това толкова малоумно действие!

Освен това правят супермного пари от този така наречен “бизнес", и то защо? Малоумие, скъпи приятели! Това е! Трябва да се забрани със закон!"