След като отново се изгуби, как беше намерен Сашко от Перник? Детето изчезна за кратко вчера край село Лозен, но бързо е било открито. Намерил го е Дейвид Бегов.

"Полицай приятел от 8 РПУ знае, че познавам района, обади ми се и помоли за съдействие. Веднага тръгнах", разказва Дейвид Бегов.

"Беше горе на билото, много далеч от показанията на полицаите и родителите. От селото нагоре на 5-6 км, на билото, преди да прехвърли оттатък Балкана. Можеше да се разминем за секунди. Щеше да отиде към Пасарел", разказа Дейвид Бегов.

По думите му, когато Сашко го видял, се стреснал. "Спрях джипа, започнах да му говоря. Доближих се до него и го хванах", разказва Бегов.

"Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре", разказа пред Нова той.

Според него е голям късмет, че са се засекли. "Бяхме ли се забавили 5-10 минути, щяхме да го изпуснем", разказа Дейвид Бегов.

По думите му, когато Сашко го видял, се стреснал. "Спрях джипа, започнах да му говоря. Доближих се до него и го хванах", разказва Бегов.

"Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре", разказа той.

Според него е голям късмет, че са се засекли. "Бяхме ли се забавили 5-10 минути, щяхме да го изпуснем", разказа Дейвид Бегов.