Предстоящи събития в страната за вторник - 11 април, подготвени от редакторския екип на "Фокус": 

*** 

София. 

От 16:30 ч., в Министерството на здравеопазването (конферентна зала, ет. 4), министрите на здравеопазването на Република България и Република Полша д-р Асен Меджидиев и г-н Адам Ниеджиелски ще дадат брифинг. 

***

София. 

От 10.00 часа, в Астория Гранд Хотел София (бивш хотел "Родина“), зала "Опера 2“, ет.R, ще се проведе бизнес закуска "На фокус: застраховки Домашно имущество". 

*** 

София. 

От 10:00 часа, зала № 4 в сградата на ул. Черковна № 90 СГС ще гледа делото срещу Алберт З., обвинен че е убил баща си в Студентски град

***

София. 

От 10:30 часа, пресконференция в БТА - Българската петролна и газова асоциация в партньорство с Министерство на вътрешните работи и Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата“ започва кампания под наслов "С бистър ум зад волана“. 

***

Враца. 

От 13:00 часа в Заседателната зала на Община Враца ще се проведе заседание на Ботевски организационен комитет. 

***

Добрич. 

От 10:00 ч. в Бизнес залата на Община град Добрич, етаж 1,  ще се проведе - "Предстоящи процедури през 2023 г.“. 

*** 

Пловдив. 

От 10:30 - Великденска ваканция в Регионален природонаучен музей Пловдив 10-17 апри.

*** 

Пловдив. 

От 19:00 часа, в Premium Networking Coworking, Фондация "Екатерина Каравелова“ представя доклада и дискусия по темата "Гласовете на жените в България“. 

***

Стара Загора.

От 17.30 часа в РБ "Захарий Княжески“ ще бъде открита изложба на Съюза на юристите в Стара Загора.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Къща музей "Гео Милев“ Библиотека "Родина" и ИК "Жанет 45" организират среща с Йорданка Белева и последния ѝ сборник с разкази "Таралежите излизат през нощта". Ще бъде представена и книжката за деца "Баба Дрямка".

***

Шумен. 

От 10.00 часа ще се прведе брифинг в зала 203 в Общината, темата: ХXVII  Международни детско-юношески хорови празници "Добри Войников“ – Шумен".  

***

Започва изплащането на възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии, участвали в изборите за Народно събрание на 2 април.