Предстоящи събития в страната за неделя - 12 март, подготвени от редакторския екип на "Фокус": 

***

От 14:00 в София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Силистра, Шумен, Търговище ще се проведе шествие под надслов "България – Зона на мира!“. Организатори са граждани, както и от: "Български национален съвет за мир“, "Свободна и мирна България“, НСС "Св. Георги Победоносец".

***  

Бургас.  

От 17.00 часа в Кукления театър ще започне празничен концерт, посветен на международния ден за защита правата на жените – "Денят на жената“.  

***  

Бургас.  

От 18.00 ч., в залата на Областна администрация – Бургас на ул. "Цар Петър" 1, Цветана Иванова, която е един от най-ревностните последователи и изпълнители на произведения на Лазар Николов, ще изнесе концерт под надслов "Пътека между световете“.  

***

Добрич. 

От 10.30 ч. в офиса на ГЕРБ-Добрич ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени всички кандидати за народнипредставители от областта и приоритетните политики при бъдещо управление на страната. 

*** 

Чепеларе.

От 9.30 часа продължават състезанията в к.к. Пампорово, по пътя за с. Стойките, където ще се проведе надпреварата в дисциплина СКИ-БЯГАНЕ (Спринт).

***

Стара Загора.

От 11.00 часа в Кукления театър ще се състои куклен театър за деца "Задави се Меца“ – по Ран Босилек.