Предстоящи събития в страната за четвъртък - 16 март, подготвени от редакторския екип на "Фокус"

***

София. 

От 09.30 часа в хотел "Милениум“ заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Десислава Георгиеваще се откриепървото заседание на Комитета за наблюдение на Програма "Развитие на регионите“ 2021-2027 г. 

***

София. 

От 11.30 ч. ще се проведе редовен брифинг на Централната избирателна комисия във връзка с предстоящите избори за народни представители. На него ще бъдат показани образци на хартиената бюлетина и бюлетината от машинно гласуване.

***

София. 

От 10:00 часа в Народен театър "Иван Вазов" ще се състои пресконференция за запознаване с проект "Скритите съкровища на Народния театър - дигитално достъпни“, финансиран по Програма "Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. 

*** 

София. 

От 11:00 часа ще се проведе пресконференция за запознаване с проект "Международно културно сътрудничество за експониране на театралното наследство“, финансиран по Програма "Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“.

***

София. 

От 12.30 часа, хотел "Вега“, Асоциацията на българските авиокомпании ще проведе пресконференция. 

***

София. 

От 18.00 часа в Националния етнографски музей ще бъде открита изложбата "Дантелата в съвременността – връзка между два континента“. 

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески“ ще се състои концерт на НУМСИ "Христина Морфова“ – ученици от класа по китара.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Оперния театър ще бъде представена операта в пет действия "Фауст“ от Шарл Гуно. 

***