Народният представител от “Демократична България" Ивайло Мирчев ще разговаря с граждани на Варна и областта . Срещите ще се проведат в Арт салон, Радио Варна (малка зала), бул. "Приморски“ 22, от 18.00 ч, съобщиха от партията. Ще работи и виртуалната приемна (www.mirchev.com) - тя няма ден и час, синхронизираме я в удобен за всички час. Онлайн приемната е отворена по всяко време, включително в събота и неделя.

Представителите на медиите сте добре дошли на тези срещи, в които можете да присъствате или участвате, ако съответният гражданин е съгласен. Накрая г-н Мирчев ще отдели специално време и за журналистите.

Целта на срещите му е да се запознае с актуалните проблеми на местните общности, за да може като член на парламента, който създава законите и контролира изпълнителната власт, да съдейства за решаването им.

Уважаеми колеги, ще се радваме чрез вашите медии да информирате гражданите на Бургас и областта за приемната на Ивайло Мирчев, както и да отразите срещите, доколкото това е възможно и представлява интерес за вас.