Седмица след опустошителните земетресения в Турция и Сирия ситуацията там, подкрепата и помощта продължават да са на дневен ред и у нас. На 13 февруари в сутрешния блок "Добро утро, България“ на Радио "Фокус“ ще коментираме добрия пример, заразното състрадание и възможността да бъдем полезни. По темата гост в предаването е Манол Пейков, който е успял да събере над 670 000 лв. само за 48 часа след бедствието в Турция и Сирия.   

И още: Бум на нови измами с лекарства. Популярни личности и медици у нас са замесвани във фалшиви реклами на лекарства в интернет. Как да се предпазим и има ли начин за превенция? На въпросите отговаря Ивайло Тодоров – дигитален маркетолог с над 10-годишен опит в сферата на платеното рекламиране в социалните мрежи. Той ще открехне вратите към похватите на експертите, с които продуктите набират популярност.  

В Световния ден на радиото разговаряме с програмния директор на "Фокус“ и журналист с дългогодишен опит в радиото Ива Дойчинова. Чуйте един разговор за страстта, суетата и предизвикателствата.  

Междувременно следим и ви запознаваме с актуалните събития у нас и по света.   

Започнете деня с програмата на Радио "Фокус" и сутрешния блок "Добро утро, България" от 07:00 до 10:00 часа с водещ Габриела Ганева.