Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник беше видимо ядосан след отпадането на тима на осминафиналите в Шампионската лига. “Червените дяволи" бяха елиминирани от Атлетико Мадрид след домакинско поражение с 0:1, а 63-годишният германец разкритикува част от решенията на съдията Славко Винчич.

“Мисля, че направихме добро първо полувреме. Пресирахме високо и действахме на скорост, но не успяхме да материализираме превъзходството си и да вкараме един-два гола. Имахме положения, но не ги използвахме. След като Атлетико поведе в края на полувремето, стана още по-трудно. Знаем колко добре се защитава този отбор. Важно беше първи да стигнем до гол. И след почивката имахме шансове, но при най-добрия от тях вратарят на Атлетико направи блестящо спасяване", коментира Рангник.

“Преди гола имаше нарушение срещу Еланга. През второто полувреме почти не се игра футбол. Постоянно някой лежеше на тревата. Някои решения на съдията бяха странни. Не казвам, че те са били от решаващо значение, но реферът позволи на гостите да бавят времето. А това да добави само 4 минути след редовните 90 беше просто смешно", оплака се наставникът на “червените дяволи".