300 жители на район "Владиславово“ във Варна получиха Коледни пакети с продукти от първа необходимост. Това съобщи кметът на Район "Владислав Варненчик“ Николай Костадинов, предаде репортер на Радио "Фокус“ – Варна. Той посочи, че за поредна година е спазена традицията дните до коледните и новогодишни празници да бъдат по-приятни за около 300 жители на квартала, защото всички те са в затруднено в социално отношение положение.

Благородната инициатива се осъществи с помощта на представители на бизнеса в района. Коледните пакети съдържаха продукти от първа необходимост - брашно, олио, оцет, сол, захар, ориз, леща, пастет, сок, боб и консерви домати и грах.

"Надявам се, че поне мъничко успяхме да зарадваме пенсионерските ни клубове, потребителите на социалната трапезария, настанените в кризисния център "SOS – семейства в риск“ и семейства в затруднено социално положение на деца от училищата в нашия Район. Благодаря на всички, които се включиха в инициативата ни. Светли и щастливи коледни и новогодишни празници“, каза още Николай Костадинов.

Десислава ВАСИЛЕВА