Благодаря Ви, че активно участвате в социалния живот на града. Това се посочва в поздравителен адрес от кмета на Бургас Димитър Николов към всички хора с увреждания в Бургас по повод техния празник - 3 декември, съобщиха от Общината.

"Приемете моите сърдечни поздрави и пожелания по случай 3 декември – Международен ден на хората с увреждания! Бих искал да изразя своето уважение и респект към Вас. Заради волята, упоритостта и куража, с които отстоявате ежедневно правото си на лични изяви и достоен живот. Използвам момента да благодаря на всички социални работници и колегите от държавната и общинската администрация, които се грижат за хората с увреждания и изпълняват мисията си с любов и сърце. Нашите усилия са насочени в подкрепа на това да сбъдвате мечтите си, да участване активно в социалния живот. Уверявам Ви, че и занапред ще продължим доброто сътрудничество с представителите на организациите на хората с увреждания", се посочва в поздравителния адрес.

Димитър Николов допълва, че стремежът на Община Бургас е да продължава да предоставя качествени социални услуги на хората със специфични потребности, да подобри оптимално достъпността на средата, социалното включване, интеграцията и заетостта.

"В духа на приближаващите Коледни и Новогодишни празници, пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве, повече усмивки и оптимизъм! Честит празник", се допълва в поздравителния адрес.