НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 04:37

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Министерството на туризма връчи вторите Годишни награди в туризма 2017 г.

Министерството на туризма връчи вторите Годишни награди в туризма 2017 г.

13 Декември 2017 | 16:23 | Агенция "Фокус"
София. Министерството на туризма връчи вторите Годишни награди в туризма 2017 г. Това стана на официална церемония в присъствието на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, министъра на спорта Красен Кралев, кмета на София Йорданка Фандъкова, народни представители, посланици, кметове, представители на бизнеса, неправителствения сектор и медии, съобщиха от пресцентъра на министерството. На събитието присъстваха над 300 гости, а водещи бяха лицата на Българската национална телевизия Георги Любенов и Аделина Радева.
Годишните награди са успешна и много важна инициатива, която откроява най-добрия и качествен туристически продукт, каза министър Ангелкова. И допълни, че те не просто посочват най-добрите туристически дестинация или събитие, но и подкрепят труда на всеки регион, община и представител на бизнеса, за да представим България като целогодишна дестинация.
„Страната има дадености не само за летен и зимен или СПА и културно-исторически, но и природа, подходяща за екстремен, приключенски, екотуризъм, просто можем да развиваме всичко. С обединени усилия може да представим страната като бижу, като богатство в четири сезона и да разширим основния ни продукт. Така не просто ще постигаме годишен растеж, но ще превърнем тази тенденция в устойчивост, а туризмът ще е от водещите отрасли за икономиката“, посочи още министърът. Тя информира, че тази година надпреварата е била много оспорвана и за финалистите са дадени повече от 100 хил. гласа.
„Поздравявам победителите и всички участници. Бих искала да насърча тези, които тази година не участваха, да го направят следващата година“, посочи министърът.
Церемонията започна с връчването на специалния приз от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, която награди Музей-крепост „Баба Вида“, победител в категорията „Изборът на българите“. Относно наградите Караянчева коментира, че това е една прекрасна инициатива на Министерството на туризма, която представя България по най-добрия начин. За мен е чест да връча специалния приз „Изборът на българите“, който е определен сред множество други национални туристически обекти, допълни председателят на парламента. България е една прекрасна страна, която се развива туристически благодарение на усилията на министерството и на правителството, което го определи като важен сектор, стана ясно още от думите на Караянчева. „Аз приветствам инициативата на Министерството на туризма да превърнем България в целогодишна дестинация, защото имаме прекрасни планини, море, чудесен климат, културно-историческо наследство и още много друго, което да се види. Европредседателството е още една възможност да се покаже страната“, заяви тя.
Победителите във всяка една от 16-те категории получиха статуетки, представляващи стилизиран образ на българската роза, изработени от Димитър Германов специално за церемонията.
Веломаршрут Дунав Ултра спечели надпреварата в категория „Иновация“. Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи наградата на представителя на фирмата Борис Бегъмов. Почетното второ място зае „Виртуално пътешествие през Тунела на времето, интерактивен музей Безистен“ на ОП „Туризъм“, община Ямбол. На трето място се нареди апликация appLighthouse.
В категория „Специализиран туризъм“ победител е 5-звезден шахматем мач под небето, к.к. Албена. Призът бе даден от проф. Атанас Герджиков, ректор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, а наградата получи Руслан Йорданов, старши мениджър спорт в Албена АД. Втора позиция в категорията зае СЕНТИДО Марея хотел, к.к. Златни пясъци, а челната тройка се допълва от Български съюз по балнеология и СПА туризъм.
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев даде наградата в категорията „Туристическо събитие“. Победител в нея е фестивалът Франкофоли-Благоевград, а статуетката получи Христина Шопова, зам.-кмет на Благоевград. На второ място в категорията се нареди Молитва за Стара Загора, третата позиция остана за Националните фолклорни празници Приморска перла.
Победителят в категория „Туристическа дестинация“ е община Сандански. Наградата връчи министърът на туризма Николина Ангелкова и бе приета от кмета на Сандански Кирил Котев. Община Велико Търново и община Пловдив се наредиха съответно на второ и трето място.
Искрен Веселинов, председател на парламентарната Комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление, връчи статуетка на кмета на Стрелча Стойно Чачов. Той получи приза от името на „Празник на розата“, която победи в категория „Духът на България“. Челната тройка се допълва от фестивала „Гозбите на Добруджа“, община Силистра, и фолклорен фестивал „С хоро на гроздобер“, община Минерални бани.
Бегликташ е победителят в категорията „Туристическа атракция“. Статуетката получи кметът на Приморско Димитър Германов и тя му бе връчена от Петър Кънев, председател на парламентарната Комисия по икономическа политика и туризъм. Почетното второ място зае Античен театър Филипопол, а след него се нареди Биосферен парк Сребърна.
Община за културно-исторически туризъм за 2017 г. е Пловдив. От името на общината наградата получи Виделина Гандева, директор на ОП „Туризъм“, а бе връчена от заместник-министъра на туризма Ирена Георгиева. Общините Велики Преслав и Казанлък се наредиха съответно на второ и трето място.
Община Минерални бани спечели първо място в категорията „Община за балнео- и СПА туризъм“. Статуетката връчи Даниела Савеклиева, зам.-председател на парламентарната Комисия по икономическа политика и туризъм, и бе получена от кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер. Челната тройка в категорията се допълва от Велинград и Стрелча.
Силвия Георгиева, новоизбраният изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в Република България, награди кмета на Поморие Иван Алексиев. Статуетката му бе връчена за първото място в категория „Община за морски туризъм за 2017 г“. Втора и трета позиция заеха съответно общините Приморско и Царево.
„Община за планински туризъм за 2017 г.“ е Банско. Статуетката получи Асен Кирицов, зам.-кмет на Банско, и бе връчена от Васил Велев, председател Асоциацията на индустриалния капитал. Чепеларе и Сапарева баня заемат второ и трето място в категорията.
Журналистическата награда в телевизия получи Живко Константинов, NOVA TV, и беше награден от Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на ДСК. Виктор Димчев, Travel TV, зае второ място.
Наталия Йорданова от brat-bg.com. победи в категорията за журналистически награди в онлайн медия, а статуетката връчи Стоян Ставрев, член на управителния съвет на КРИБ. На второ място се нареди Владимир Чугунов от travelbulgaria.news, а на трето Илияна Иванова, flashnew.bg.
Журналистическата награда в печатна медия получи Наталия Малчева, в. „Стандарт“, от кмета на Ямбол Георги Славов. Росица Илиева, Катя Кръстева от списание „Туризъм и отдих“ се наредиха на второ място, третото зае Магдалена Ковачева от в. „Монитор“.
Мариела Русева от Радио „Фокус“ получи статуетка в категория журналистическа награда в радио. Призът бе връчен от Христо Димитров, директор на ансамбъл „Българе“. Втора позиция зае Петра Талева от БНР.
Журналистическа награда в интернет блог получи Юлия Вукова, time2travel.com, от Веселин Василев, изпълнителен директор на iLoveBulgaria. На второ и трето място се нареждат съответно Дарио Диониси, beyondsofia.com, и Марта Рос, mamaenbulgaria.com.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Министерството на туризма връчи вторите Годишни награди в туризма (ОБЗОР)

Министерството на туризма връчи вторите Годишни награди в туризма (ОБЗОР)

12 Декември 2017 | 22:05 | Агенция "Фокус"
София. На официална церемония в Централния военен клуб Министерство на туризма връчи вторите Годишни награди в туризма, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Министри, кметове, ръководители на държавни предприятия и агенции, депутати, представители на бизнеса, на неправителствения сектор и медии участваха в церемонията по награждаване на победителите. Целта на инициативата, организирана от Министерство на туризма, е да бъдат откроени и поощрени всички участници в туристическия сектор, които полагат усилия за неговото устойчиво развитие. Тази година участниците се бориха в 16 категории. По време на церемонията стана ясно, че на интернет платформата www.tourismawards.bg за 16-те категории са гласували над 100 хиляди души. Кандидати са преминали през прецизен подбор.
В началото на церемонията министърът на туризма Николина Ангелкова заяви, че ръстът в туризма е 8% в сравнение с миналата година. „Изключително ви благодаря, че сте с нас отново тази вечер на вторите годишни награди в туризма. Много бих искала да насърча тези, които не го направиха, да го направят следващата година, защото годишните награди показват не само избраното събитие или дестинация, но подкрепят труда на всяка една община, представител в бизнеса, така че да представим България като целогодишна туристическа дестинация“, заяви Ангелкова и подчерта, че можем да развиваме всичко. По думите й е важно, че с обединени усилия можем да представим страната като едно бижу, богатство. Бих искала да благодаря на целия екип на Министерството на туризма, които неуморно работиха, за да може това събитие да се случи. Бих искала да благодаря и на всеки един от кандидатите, защото надпреварата беше оспорвана и близо над 100 000 души са гласували. Поздравявам и победителите, а и тези, които участваха. Всеки един от вас заслужава тази награда“, каза още Николина Ангелкова.
Председателят на НС Цвета Караянчева инициативата на Министерство на туризма да превърне България в целогодишна дестинация. „Имаме прекрасен климат и културно-историческо наследство. Нашата България е прекрасна страна, която се развива чисто туристически, благодарение и на правителството, което издигна туризма в национална кауза, Министерство на туризма, бизнеса и общините“, заяви Караянчева. „Следващите 6 месеца ще председателстваме Съвета на ЕС, това е още една възможност да покажем България по-най-добрия начин. Пожелавам на министър Николина Ангелкова със същото желание и упоритост да продължи да работи и да стане България разпознаваема навсякъде по света“, каза още тя.
Караянчева връчи отличието в категория „Изборът на Българите“. Първо място зае „Музей-крепост „Баба Вида“, гр. Видин“. Наградата прие кметът на Видин Огнян Цеков.
От своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че за столицата 2017 г. е била успешна в сферата на туризма – 1,1 млн. са туристите за първите 10 месеца. Фандъкова връчи наградата в Категория „Иновация“ 2017 г. на Веломаршрут Дунав Ултра, Диджитал Сова ЕООД. „За мен е голяма чест да връча награда точно в тази категория и то на един софиянец който е създал толкова атрактивен веломаршрут. За София тази година беше успешна в сферата на туризма“, заяви тя.
Христина Шопова, зам.-кмет на Благоевград прие наградата в Годишните награди на туризма в категория „Туристическо събитие 2017“ - Франкофонския фестивал Francofolies. Blagoevgrad
„Francofolies. Blagoevgrad беше включен в 100-те франкофонски събития, което беше огромна реклама за България. За мен е огромна чест да приема тази награда от името на кмета д-р Атанас Камбитов. Искам да ви благодаря за инициативата, защото ни мотивирате. Когато започнахме това приключение, въобще не сме си представяли, че Francofolies ще представя не само нашия град и но и държавата“, каза още тя. Шопова благодари на всеки един, който е дал своя глас за тях. Наградата в Категория „Туристическо събитие“ 2017г. бе връчена от министъра на спорта Красен Кралев. Той изказа огромно уважение към екипа на кмета Камбитов, който е успял да възпламени франкофонския фестивал след 20 години прекъсване.

Победителите в отделните категории са:

Категория „Иновация“ 2017 г. - Веломаршрут Дунав Ултра, Диджитал Сова ЕООД;
Категория „Туристическа атракция/обект“ - Бегликташ, община Приморско;
Категория „Духът на България“ - Празник на розата, община Стрелча;
Категория „Община на 2017 г. за планински туризъм“ – Банско;
Категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в печатна медия“ - В Боженци затваряли с една врата две стаи - Наталия Малчева- standartnews.com;
Категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в онлайн медия“ - Ханкрумският скален манастир - непознатата обител - Наталия Красимирова Йорданова- brat-bg.com;
Категория „Публикация на тема туризъм в България за 2017 г. в интернет блог“ - Долината на тракийските царе - Юлия Вукова - time2travel.bg;
Категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в Радио“ - Дестинация Жеравна – хранилище на българския дух и традиции, туризъм в Котленско - Мариела Русева- Радио „Фокус“.
Категория „Община за 2017 за балнео и СПА туризъм“ – Община Минерални бани;
Категорията „Изборът на българите“ - Музей-крепост „Баба Вида“, гр. Видин;
Категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в телевизия - Селото на авангарда! Как България влезе в окото на световните медии? – Нова Телевизия (Живко Константинов);
Категория „Туристическа дестинация“ 2017г. – Община Сандански;
Категория „Туристическо събитие“ 2017г. - „Франкофонския фестивал Francofolies.Blagoevgrad,“ община Благоевград;
Категория „Специализиран туризъм“ 2017г. - 5-звезден шахматен мач под небето, к. к. Албена;
Категория „Община на 2017 г. за морски туризъм” – Община Поморие ;
Категория „Община на 2017 г. за културно-исторически туризъм” – Община Пловдив.

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Министерството на туризма връчи вторите Годишни награди в туризма

Министерството на туризма връчи вторите Годишни награди в туризма

12 Декември 2017 | 21:03 | Агенция "Фокус"
София. На официална церемония в Централния военен клуб Министерство на туризма връчи вторите Годишни награди в туризма, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Министри, кметове, ръководители на държавни предприятия и агенции, депутати, представители на бизнеса, на неправителствения сектор и медии участваха в церемонията по награждаване на победителите. Целта на инициативата, организирана от Министерство на туризма, е да бъдат откроени и поощрени всички участници в туристическия сектор, които полагат усилия за неговото устойчиво развитие. Тази година участниците се бориха в 16 категории. По време на церемонията бе прочетен поздравителен адрес от името на българския еврокомисар по въпросите на цифровата икономика и общество Мария Габриел.
Победителите в отделните категории са:
Категория „Иновация“ 2017 г. - Веломаршрут Дунав Ултра, Диджитал Сова ЕООД;
Категория „Туристическа атракция/обект“ - Бегликташ, община Приморско;
Категория „Духът на България“ - Празник на розата, община Стрелча;
Категория „Община на 2017 г. за планински туризъм“ – Банско;
Категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в печатна медия“ - В Боженци затваряли с една врата две стаи - Наталия Малчева- standartnews.com;
Категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в онлайн медия“ -Ханкрумският скален манастир - непознатата обител - Наталия Красимирова Йорданова- brat-bg.com;
Категория „Публикация на тема туризъм в България за 2017 г. в интернет блог“ - Долината на тракийските царе - Юлия Вукова - time2travel.bg;
Категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в Радио“ - Дестинация Жеравна – хранилище на българския дух и традиции, туризъм в Котленско - Мариела Русева-Радио „Фокус“.
Категория „Община за 2017 за балнео и СПА туризъм“ – Община Минерални бани;
Категорията „Изборът на българите“ - Музей-крепост „Баба Вида“, гр. Видин;
Категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в телевизия - Селото на авангарда! Как България влезе в окото на световните медии? – Нова Телевизия (Живко Константинов);
Категория „Туристическа дестинация“ 2017г. – Община Сандански;
Категория „Туристическо събитие“ 2017г. - Франкофонския фестивал Francofolies.Blagoevgrad, община Благоевград;
Категория „Специализиран туризъм“ 2017г. - 5-звезден шахматен мач под небето, к. к. Албена;
Категория „Община на 2017 г. за морски туризъм” – Община Поморие ;
Категория „Община на 2017 г. за културно-исторически туризъм” – Община Пловдив.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Годишни награди за туризъм: Предаването „Легенди за България“ на Радио „Фокус“ спечели първо място в категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в радио“

Годишни награди за туризъм: Предаването „Легенди за България“ на Радио „Фокус“ спечели първо място в категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в радио“

12 Декември 2017 | 20:58 | Агенция "Фокус"
София. За втора поредна година предаването „Легенди за България“ на Радио „Фокус“ печели първо място в категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в радио“ на Годишните награди в туризма, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Наградата получи водещият на предаването Мариела Русева за материала „Дестинация Жеравна – хранилище на българския дух и традиции, туризъм в Котленско“.
„Благодаря на всички, които са гласували за „Легенди за България“, благодаря и на Министерство на туризма. Приемам отличието от името на целия екип на предаването. „Легенди за България“ ще продължи да върви по стъпките на преданията, ще продължи да търси забравените съкровища и ще насочва вниманието на българските и чуждестранните туристи към не толкова популярните дестинации, които заслужават специално внимание. Още веднъж благодаря за отличието. Обещавам и догодина да спечелим наградата за трети път“, заяви Русева.
Наградата в категорията бе връчена от изпълнителния директор на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров. Той честити наградата на Мариела Русева, като подчерта, че признанието е съвсем заслужено. „Вие сте една сериозна медия. Не веднъж сте ни подкрепяли в дейността на ансамбъл „Българе“, за което ви благодаря. За мен е чест да бъда на тази церемония и да връча тази награда. Искам да използвам възможността и да призова всички медии, че догодина се навършват 1300 години откакто българският хан Тервел е спрял арабското нашествие и е спасил Европа. Обявен е за спасителят на Европа. Българските медии трябва да направят така, че да няма българин, който да не знае това нещо“, каза още Христо Димитров.
Люба АЛЕКСИЕВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Зам.-кметът на Благоевград Христина Шопова: Francofolies. Blagoevgrad беше включен в 100-те франкофонски събития, което беше огромна реклама за България

Зам.-кметът на Благоевград Христина Шопова: Francofolies. Blagoevgrad беше включен в 100-те франкофонски събития, което беше огромна реклама за България

12 Декември 2017 | 19:51 | Агенция "Фокус"
София. Francofolies. Blagoevgrad беше включен в 100-те франкофонски събития, което беше огромна реклама за България. Това каза Христина Шопова, зам.-кмет на Благоевград, след като община получи първа награда в Годишните награди на туризма в категория „Туристическо събитие 2017“ - Франкофонския фестивал Francofolies. Blagoevgrad, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „За мен е огромна чест да приема тази награда от името на кмета д-р Атанас Камбитов. Искам да ви благодаря за инициативата, защото ни мотивирате. Когато започнахме това приключение, въобще не сме си представяли, че Francofolies ще представя не само нашия град и но и държавата. От началото на септември 2015 г. няма и 3 години, а ние сме на прага на четвъртото издание. Francofolies беше включен в 100-те франкофонски събития, което беше огромна реклама за България като туристическа дестинация“, заяви Шопова. Тя благодари на всеки един, който е дал своя глас за тях.
Наградата в Категория „Туристическо събитие“ 2017г. бе връчена от министъра на спорта Красен Кралев. Той изказа огромно уважение към екипа на кмета Камбитов, който е успял да възпламени франкофонския фестивал след 20 години прекъсване.
Люба АЛЕКСИЕВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Председателят на НС Цвета Караянчева: Приветствам инициативата на Министерство на туризма да превърнем България в целогодишна дестинация

Председателят на НС Цвета Караянчева: Приветствам инициативата на Министерство на туризма да превърнем България в целогодишна дестинация

12 Декември 2017 | 19:33 | Агенция "Фокус"
София. Приветствам инициативата на Министерство на туризма да превърнем България в целогодишна дестинация – имаме прекрасен климат и културно-историческо наследство. Това каза председателят на НС Цвета Караянчева, по време на официалната церемония по връчване на Годишните награди в туризма, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „Инициативата е прекрасна, представя България по най-добрия начин. Нашата България е прекрасна страна, която се развива чисто туристически, благодарение и на правителството, което издигна туризма в национална кауза, Министерство на туризма, бизнеса и общините“, заяви Караянчева. „Приветствам инициативата на Министерство на туризма да превърнем България в целогодишна дестинация – имаме прекрасен климат и културно-историческо наследство. Следващите 6 месеца ще председателстваме Съвета на ЕС, това е още една възможност да покажем България по-най-добрия начин. Пожелавам на министър Николина Ангелкова със същото желание и упоритост да продължи да работи и да стане България разпознаваема навсякъде по света“, каза още тя
Караянчева връчи отличието в категория „Изборът на Българите“. Първо място зае „Музей-крепост „Баба Вида“, гр. Видин“. Наградата прие кметът на Видин Огнян Цеков.

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Министър Николина Ангелкова: С обединени усилия можем да представим страната като едно бижу в туризма

Министър Николина Ангелкова: С обединени усилия можем да представим страната като едно бижу в туризма

12 Декември 2017 | 19:25 | Агенция "Фокус"
София. С обединени усилия можем да представим страната като едно бижу в туризма. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова по време на официалната церемония по връчване на Годишните награди в туризма, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „Ръстът на в туризма е 8% в сравнение с миналата година и над 8,25 млн. туристи. Изключително ви благодаря, че сте с нас отново тази вечер на вторите годишни награди в туризма. Много бих искала да насърча тези, които не го направиха, да го направят следващата година, защото годишните награди показват не само избраното събитие или дестинация, но подкрепят труда на всяка една община, представител в бизнеса, така че да представим България като целогодишна туристическа дестинация“, заяви Ангелкова и подчерта, че можем да развиваме всичко. „Важно е, че с обединени усилия можем да представим страната като едно бижу, богатство. Бих искала да благодаря на целия екип на Министерството на туризма, които неуморно работиха, за да може това събитие да се случи. Бих искала да благодаря и на всеки един от кандидатите, защото надпреварата беше оспорвана и близо над 100 000 души са гласували. Поздравявам и победителите, а и тези, които участваха. Всеки един от вас заслужава тази награда“, каза още Николина Ангелкова.
На събитието присъстват десетки гости, сред които председателят на парламента Цвета Карастоянова, министърът на спорта Красен Кралев, народни представители, кметове на общини и др.
Люба АЛЕКСИЕВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в тържествената церемония, на която ще бъдат връчени Годишните награди в туризма

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в тържествената церемония, на която ще бъдат връчени Годишните награди в туризма

12 Декември 2017 | 10:56 | Агенция "Фокус"
София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в тържествената церемония, на която ще бъдат връчени Годишните награди в туризма. Официалното обявяване на победителите ще се проведе от 19.30 часа в Централния военен клуб в София. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание. Председателят на парламента ще връчи специалния приз „Изборът на българите”. Носителят на отличието, както и останалите победители в общо 16 категории, са определени чрез гласуване в интернет. Инициативата се осъществява за втора поредна година от Министерство на туризма и целта й е да популяризира страната ни като целогодишна туристическа дестинация.

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Министерството на туризма ще връчи вторите си годишни награди

Министерството на туризма ще връчи вторите си годишни награди

12 Декември 2017 | 07:33 | Агенция "Фокус"
София. Министерството на туризма ще връчи вторите Годишни награди в туризма, съобщиха от пресцентъра на министерството. Официалната церемония ще се проведе от 19.00 часа в зала „Концертна“ на Централния военен клуб в София. Сред гостите ще бъдат посланици, народни представители, министри, кметове, представители на бизнеса, туристическите организации, медии и др.
Победителите в Годишните награди в туризма бяха оценявани в 16 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде кандидатурата си съгласно Правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата www.tourismawards.bg. Гласуването за финалистите започна на 21 ноември и продължи до 10 декември, като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити. Министерството на туризма отчете засилен интерес, както от страна на кандидатите, така и от гласуващите.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Френският президент Еманюел Макрон изнесе реч пред Конгреса на САЩ. 25 април 2018 година
Френският президент Еманюел Макрон изнесе реч пред Конгреса на САЩ. 25 април 201...

ВИДЕО
Информационна агенция „Фокус“ бе отличена в категория „Медии-информационна агенция“
Информационна агенция „Фокус“ бе отличена в категория „Медии-информационна агенц...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.