Георги Караманджуков, спортен директор на българския футболен шампион  Лудогорец, обяви на пресконференция по случай старта на лятната подготовка, че от клуба не възнамеряват да се разделят с водещите си играчи, освен при много добра оферта.

"На този етап никой няма да напуска.

Текпетей беше много силен през миналия сезон. Той е футболист с безспорни качества. Лудогорец няма да го спира, ако има офрета, но ние продаваме скъпо. Нови играчи ще има, но ще привлечем футболисти, които сме убедени, че ще вдигнат класата на отбора. Радвам се, че скаутският отдел работи в тази посока и сме достатъчно тайни, защото 99% от имената, които излизат в пресата нямат нищо общо с истината", заяви Караманджуков.

Разградчани ще продадат един от вратарите си - Симон Слуга, като се очаква до края на месеца да осъществят негов трансфер.

Караманджуков говори и за това, че тимът е водил преговори с колумбийския полузащитник Себастиан Вия от Берое, но не се е стигнало до трансфер.

"Да, имаше преговори с Вия и ръководството на Берое. Той е сериозен играч, но винаги съм казвал, че освен спортните качества, държим и на финансовите параметри, от които не можем да избягаме. Това, че не се случи трансферът, е част от футбола, но продължаваме напред", каза още той.