Късно снощи шефът на "Ред Бул" Кристиан Хорнер бе оневинен по обвиненията за тормоз срещу служителки на отбора, но по всичко изглежда, че това може и да не е краят на проблемите му.

Независими адвокати стигнаха до заключението, че британският шеф на "червените бикове" е невинен, но в ранните часове на петък световните медии гръмнаха с ново развитие по случая.

В електронните пощи на някои от най-известните и влиятелни медии, включително всички отбори във Формула 1, се е появил онлайн диск с информация и съобщения, за които се твърди че са изпращани от Хорнер към негови служителки.

Според "The Atheltic" въпросните скрийншотове и снимки са 79 на брой, като някой от тях са с "доста пикантно съдържание". Автентичността им обаче, не може да бъде доказана, тъй като номерата от които и към които са изпращани, не могат да бъдат разчетени.

"Уважавах независимото разследване и съм го подпомогнал с всичко, което мога", коментира Хорнер.

"Мисля, че неговото заключение е честно и очевидно това е истината. Посъветвах се с моите адвокати относно изтеклите компромати от днес, които са стигнали до медиите. Те са напълно анонимни и неверни."