Махмуд Чар разказа за трудния си живот. Той говори пред медиите днес, потвърждавайки, че ще се изправи срещу звездата ни в профибокса Кубрат Пулев. Галавечерта ще бъде на 20 март, като на нея ще бъде заложена титлата на WBA.

"Аз съм боец. Не се бия за пари, бия се за това да оставя наследство. Ако се биеш само за пари, ти си загубен. Всеки знае моята история. Че бях бежанец от Ливан, че съм израснал на улицата, че съм бил в затвора, че ми оперираха и двете тазобедрени стави в рамките на един ден. Въпреки всички тези препятствия, никога не се предадох, никога не се отделих от пътя си.

Днес съм тук, за да се бия с един от великите боксьори в тежка категория - Кубрат Пулев. Това е моят съвет към всички. Никога не се предавайте, Бог има план за всеки от вас. Работете здраво и един ден ще получите всичко, за което сте мечтал. Пулев е чудесен боксьор за европейското ниво, но той няма качествата да бъде световен шампион.

Ще ви покажа на 30 март в София, че не трябва да се отказвате, работете здраво и се молете", каза Чар, след което двамата размениха остри реплики помежду си.

Още от това, което заяви ливанецът, можете да видите във видеото!