Във връзка с организацията на двубоя от Първа лига Пирин - Левски на стадион "Христо Ботев“ в събота, 18 февруари, от 17:00 часа "орлетата" обявиха следните условия:

- Клубът отпуска общо 850 билета за привържениците на Левски, които ще се продават на касите на стадион "Георги Аспарухов“ от утре до изчерпване на бройката. Касата ще работи от 14:00 до 19:00 часа. Цената на билета ще е 15 лева.

- Привърженици на Левски ще са настанявани само в сектора за гости.

- Поради съображение за сигурност билети онлайн няма да се продават.

- Феновете трябва да заемат местата си 20 минути преди началото на срещата (най-късно до 16:40 часа) След това няма да имат достъп до стадиона.

Информация за почитателите на Пирин

- Във Фен магазина на Пирин в Благоевград ще се продават билети само и единствено за сектора с привърженици на отбора домакин. Продажбата ще започне в сряда, 14 февруари, от 09:00 часа и ще продължи до петък, 16 февруари, 18:30 часа. В деня на мача билети във фен Магазина няма да бъдат продавани. Билети за сектора на гостуващия състав няма да се продават във фен магазина. Цената на пропуска е 15 лева.

- В деня на мача, билети за сектора с привърженици на Пирин ще се продават само на касата на стадион "Христо Ботев“ и до 14:00 часа. От съображения за сигурност след този час билети няма да бъдат продавани. На каса на стадион "Христо Ботев“ пропуски за гостуващия сектор няма да се продават. Цената на билета ще е 15 лева.

- Няма да се продават билети за пенсионери.

- Ще се продават пропуски за деца от 9 до 14-годишна възраст, които ще са достъпни само във фен магазина на Пирин в Благоевград в обявените дни и часове. Цената на тези билети е 10 лева.

- Децата до 14 години ще влизат на стадиона задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация за футболната среща.

- Поради съображение за сигурност билети онлайн няма да се продават.

- Привържениците трябва да заемат местата си 20 минути преди началото на срещата (най-късно до 16:40 часа) След това, достъпът до стадиона ще е ограничен.