Ивайло Петев, треньор на румънския елитен Университатя (Крайова), беше много афектиран от съдийството на мача на неговия тим срещу Политехника (Яш). Двубоят приключи при резултат 2:2.

Отборът на родния специалист вкара още един гол - на Йован Маркович, но след тежък 7-минутен преглед ВАР-съдиите отмениха попадението.

"Доволен съм от момчетата. Контролирахме целия мач, но за съжаление допуснахме нова грешка и това беше в полза на отбора на Яш. Имахме своите шансове, но не можахме да отбележим. Въпреки това съм доволен от играчите и отношението им", започна Петев.

"Румъния има качествени рефери, досега не съм коментирал съдийството, но всеки човек си има лимит. Човек може да е спокоен, но това не е безкрайно състояние. Имаше няколко ситуации, които ме озадачиха като крайно решение. И не мисля, че той (Маркович) беше в засада в онзи момент. Вече това не е важно, но загубихме две точки", продължи бившият наставник на Лудогорец.

"Най-лошото е, че губим точки. Ще анализираме този мач, ще видим къде сгрешихме и очевидно трябва да поправим това, което не сме направили. Благодаря на привържениците за подкрепата", заяви Петев, който ще получи два дни почивка, за да се прибере в България за погребението на баща му, който почина тези дни.