Седмица след като емблематичният танцьор от "Денсинг старс", Атанас Месечков  стартира своя проект "Растем заедно“, с който издаде и книгата за деца "Бъди смел с Марти“, предизвика голям интерес в социалните мрежи. 

Неговите постижения не остаха незабелязани и получиха голяма подкрепа. В профила си в инстаграм, Месечков оповести, че Министерството на здравеопазването застава зад него и проекта му. Ето какво още написа той: 

"Бих искал да изразя своята благодарност към институциите, които подкрепят моята социално отговорна кампания "Растем Заедно". За мен е истинско удоволствие да посвещавам цялата си енергия на нещо, в което вярвам и намирам смисъл. Министерството на здравеопазването обяви, че морално застава с името си зад проекта и ни предоставя логото си. На практика от здравното ведомство припознават социалнозначимата отговорност, която носи този проект към подрастващите и те като институция застават зад него", допълни той.

"Растем заедно" е неговият начин да покаже, че е социално отговорен човек, който иска да окаже помощ на децата и техните родители. Серията от авторски книги, представени в рамките на проекта, има за цел да помогне на децата да се справят с трудни житейски ситуации и да развият важни практически умения. Всяка книга в серията ще представлява увлекателна и поучителна история, изпъстрена с авторски илюстрации, които ще бъдат дело на Камелия Топалова.

Темите в книгите ще са: бъди смел, бъди спокоен, бъди безстрашен, бъди щастлив, бъди уверен и др. Авторът разкрива още, че част от приходите от продажбата на книгите ще бъдат насочени към подкрепа на социални и образователни инициативи за деца.