Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг даде традиционна пресконференция преди домакинството срещу Челси утре вечер в 22:15 часа от междинния 15-и кръг на Премиър лийг. На нея обаче не бяха допуснати представители на редица медии.

Сред нежеланите на брифинга бяха репортери от "Скай Спортс", "Манчестър Ивнинг Нюз", "Дейли Мирър" и "ESPN". Действията на специалиста са в отговор на публикации от въпросните издания, които са ги написали без да се свържат с клуба предварително с цел да се придаде контекст на новините.

"Трябваше първо да дойдат при нас, а не да действат зад гърбовете ни, публикувайки статии, това не е правилно. Историите в медиите за играчите не са истина. Няма хаос в съблекалнята. Във всеки отбор винаги има състезатели, които не играят или го правят по-рядко и не са толкова щастливи. В някои обстоятелства имаш нужда от това. Те трябва да чакат възможността си. Но не, няма проблеми", сподели нидерландецът по адрес на твърденията, че е изпуснал съблекалнята от контрол.

"Убеден съм, че играчите са зад мен. Виждате обрата срещу Брентфорд, мачът с Бърнли, този с Фулъм. Всеки път отборът е там и показва чудесен характер, великолепна решителност, устойчивост, така че сме заедно. Не може да играеш такъв добър футбол, ако не си обединен", продължи той.

"Срещу Галатасарай, срещу Евертън играхме много добре. Срещу Нюкасъл не сме доволни с представянето си и ние сме първите, които го казваме. Играчите са толкова самокритични, че го признават. Наясно сме и трябва да сме по-добри", допълни Тен Хаг.