Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов смята, че Димитър Бербатов няма да бъде избран за шеф на Българския футболен съюз. Босът на "белите" обаче уточки, че би подкрепил Стилиян Петров за президент, ако се отдели от бившия нападател на Манчестър Юнайтед.

Димитър Бербатов няма да е президент на БФС. Ако стане, аз ще се прекръстя на Алияс Алиев Салиев. Срещал съм се със Стилиян Петров няколко пъти. Ако той се кандидатира отделно от Бербатов, бих го подкрепил", каза Стефанов.

Той атакува директора на Локомотив Пловдив - Павел Колев, който преди няколко дни загатна, че докато е бил в Левски в тима е имало предложение за уреждане на мачове с друг тим.

"Павел Колев да каже какво има предвид, но и да даде отчет за едно първенство, на което имаше мачове в Бургас. Аз исках Борислав Михайлов да го изгони и затова го изгони Боби. Нека да дойде и да каже, погледнете тези разходи. Кой ги е правил кой ги е подписвал. Те са за около 400 000. Колкото са телевизионните права на клуб като Левски или Славия. Открил Америка Павел Колев. Ще го кръстим Христофор Колумб, а не Павел Колев. Дай отчет къде са парите. Да не му поразровят и във футболния съюз, че и там да не излезат липси", каза Стефанов.