На 2 октомври рожден ден празнува Кали, която е родена през 1975 година в столицата, научи "Фокус". Артистичният й псевдоним е измислен от Слави Трифонов. Истинското име на певицата всъщност е Галина. Талантът на певицата е бил забелязан още когато е била 15-годишна. Тогава тя е пяла на  сватба. В края на празненството приема предложението на оркестъра да стане негова солистка.

Следват многобройните им участия из страната. Когато е 18-годишна тя приема ангажимент за работа във Виена, където живее от 1993 до 1994 г. Всеки четвъртък, петък и събота пее в гръцката таверна "Сократес“ под артистичния псевдоним Ана-Мария, а през останалото време с оркестъра обикалят околностите на австрийската столица.

Във Виена се учи да свири на китара и баглама и посещава уроци по джаз пеене при композитора Александър Пантеловски. В момента софиянката притежава диплома за преподавател по джаз. 

Най-известната й песен е “4-4-2", която е написана по повод участието на националния отбор на България по футбол на Световното първенство във Франция през 1998 година. 

През 2000 година се ражда синът й Георги. Девет години по-късно тя става за втори път майка на момче, което се казва Марк. През 2014 г. ражда третия си син, който носи името Александър.