Холивудска звезда влезе в погото на концерт на Metallica. Това е актьорът от "Игри на тронове" и "Аквамен" Джейсън Момоа, който посети съвместен концерт на метъл легендите Metallica и Pantera в петък.

Из интернет циркулират клипове на секссимвола, на които се вижда как се гмурва в погото от металяги на концерта, докато на заден фон звучи хитът "Whiplash" на Джеймс Хетфийлд и бандата му. На други кадри се вижда как Момоа скача заедно с морето от фенове на Pantera.

Концертите се състояха нa стадион SoFi в Лос Анджелис на 25 и 27 август. След края на концертите, звездата от Хавай се срещна с Metallica. Снимки от срещата сподели самия той в Instagram профила си, където също изказа благодарност към метъл легендите за благотворителността им към остров Мауи, където наскоро пламнаха огромни горски пожари.

"Вие сте саундтрака на животите ни. Махало за даренията ви към Мауи", писа Момоа. Актьорът не бе единствената звезда, посетила лосанджелиските концерти на групата. Джон Траволта и барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий също куфяха на Металика и Пантера.