Алексей Киричек е новият изпълнителен директор на Ботев (Пловдив), съобщиха от клуба.

Киречек е неразделна част от Ботев вече повече от година, като към момента изпълнява функциите на търговски и маркетинг директор. Предишният му опит също така включва продължителен и успешен период като част от ръководството на един от водещите клубове в Русия.

През цялата си кариера Киричек има доказан успех в създаването на индивидуални стратегии за навлизане на пазара, управление на бизнес взаимоотношения, изграждане на доверие и установяване на незабавна връзка с потенциални клиенти.

Репутацията на  Алексей Киречек се гради на създаването и прилагането на необходимите стратегии за бизнес развитие за постигане на високи цели.

Тъй като има задълбочен поглед върху вътрешната структура и процесите в клуба, особено в търговския и маркетинговия сектор, тази нова роля е естествено продължение на неговата кариера в рамките на Ботев (Пловдив).

“С назначаването на Алексей Киричек, Ботев (Пловдив) вече разполага, както с нов изпълнителен директор, така и със спортен директор, които да си сътрудничат с цел изграждане на дългосрочното стратегическо развитие на Ботев“, коментира назначението мажоритарният собственик на клуба Антон Зингаревич.

“Щастлив съм да вляза в ролята на изпълнителен директор на Ботев – бяха първите думи на самия Киречек. - Невероятният  нов стадион и отдадените фенове осигуряват огромна основа за растеж. Оптимист съм, че с общите ни усилия можем да проправим пътя към устойчивото развитие на Ботев“.