Фенклубът на Локомотив Пловдив покани кмета Здравко Димитров, заместник-кмета Пламен Райчев и шефа на дирекцията за обществените поръчки Тодор Тодоров:

Уважаеми господа,

Отправяме покана за среща, продиктувана от угрозата завършването на ст. "Локомотив“ да бъде опорочено по подобие на други два спортни обекта в Пловдив.

За съжаление притесненията ни се оказаха основателни – сумата от 42 милиона лева е определена по неясни критерии, а размерът ѝ е непропорционално по-висок за позициите, които ще се изпълняват. Тази сума превишава почти трикратно общата стойност на останалите три трибуни!

Настояваме да бъде направена проверка и съпоставка на стойностите, за да се установи как е получена тази сума, особено ако се вземе предвид фактът, че беше предоставен срок от едва 3 (три) дни за изчисление на прогнозните стойности, при наличието на толкова много позиции.

Непонятно е и откъде би била осигурена допълнителната сума до 42 милиона лева, в резултат на което Локомотив да няма нормален стадион, а причината за това да бъде приписана другиму.

Независимо от изричната предварителна договорка, ние не получихме условията на поръчката. Това обстоятелство неминуемо хвърля сянка на съмнение, което се подсилва от силно завишената стойност по-малко от 3 месеца преди местните избори.

Заявяваме, че при липса на реакция от гореспоменатите, запазваме правото си ние да ги потърсим!

Gott Mit Uns

Napoletani

Lauta Hools

Lauta Frontline

East Club

Бригада Пловдив

Гарата

Бесите

Организация "Трибуна Спортклуб"

World Wide Locos

Magic of Plovdiv