Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти сподели, че ще остане в Реал Мадрид, докато не бъде уволнен. Вчера "белия балет" загуби гостуването си на Манчестър Сити с 4:0 и отпадна от надпреварата на фаза 1/2-финал.

"Манчестър Сити играха по-добре от нас и съвсем заслужено продължават на финал", заяви италианският треньор. Те тръгнаха с мощен натиск в началото. Това ни затрудни много и логично поведоха. Оттам нататък беше трудно да се върнем в мача. Опитахме през второто полувреме, но не се получи", добави Анчелоти.

"Такива поражения болят много. Такива неща са част от футбола. Стигаш 1/2-финал, играеш добре, но не се класираш за финала. Нищо, учим се и за следващата Шампионска лига ще бъдем по-добри".

"Поздравих Пеп, защото играха по-добре от нас. Миналата година успяхме да ги победим, но сега нещата се обърнаха. Това е закон в спорта: понякога печелиш, понякога губиш", каза още треньорът.

"Моето бъдеще е обвързано с Реал Мадрид. Президентът на отбора го каза преди 15 дни - никой не се съмнява в мен. Аз искам да остана тук, докато съм желан. В медиите има много информации и спекулации с името ми, но те не са верни", завърши Карло Анчелоти.