ЦСКА-София приема тима на Черно море в среща от плейофите на първата шестица в efbet Лига. Мачът на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик започва в 18:00 часа. Главен съдия на срещата ще бъде Станислав Тодоров.

Заради наказанието на “червените" от мача с Лудогорец наложи преместването на двубоя от стадион "Българска армия" в Пазарджик. Според него тимът трябва да играе този си мач на минимум 50 километра извън София в посока Варна.

"Армейците" се намират на втора позиция в подреждането с актив от 73 точки, на 1 зад шампоиона Лудогорец и всяка загуба на точки ще бъде фатална в битката за титлата на България за тима на Саша Илич.

ЦСКА-София е в серия от 2 поредни победи. Днешният им опонент - Черно море няма загуба за първенството от март насам когато загубиха с 2:3 от Лудогорец. Тимът, воден от Илиан Илиев се намира на петата позиция с 53 точки. Днешният мач е важен и за “моряците", тъй като те все още имат шанс да гонят място в "Топ 4", с което ще си подсигурят минимум бараж срещу седмия за Европа. За последно Черно море спечелиха срещу Спартак (Варна) с 3:2 в дербито на морската ни столица. За мача с ЦСКА-София обачетрима основни играчи няма да са на разположение на наставника. Виктор Попов и Живко Атанасов са наказани, а Даниел Димов е контузен.

За последно ЦСКА-София и Черно море се срещнаха на четвъртфинала за Купата на България като варненци спечелиха с 2:1. В efbet Лига обаче "червените" победиха на два пъти - 2:0 във Варна и 1:0 в София.