Старши треньорът на Левски - Елин Топузаков, поздрави своите футоблисти след победата над Септември София с 2:0 в мач от 29-ти кръг на Първа лига. "Сините" спечелиха домакинството си по убедителен начин, въпреки че играха с човек по-малко от 55'.

"Поздравявам футболистите, тъй като играха много добре и в двете фази на играта. Можехме да си спечелим мача и още по-рано, но видяхме, че можем и с човек по-малко да запазим суха мрежа. Важна победа", заяви Топузаков.

"Във футбола всяка ситуация може да преобърне мача и е нормално да се притесняваме, когато останем с 10 души. Направихме няколко промени в тактическата постройка със смените и не им позволихме да създадат положения.

Левски играе добре и не смятам да правя промени. На това ще държим, както и на отдадеността на футболистите. Надявам се те да защитават докрай това, което са постигнали на терена през този сезон", добави старши треньорът.

"Точно днес всичко другоосвен победа щеше да бъде провал. Постарахме се да не допуснем горчивина и да продължим възходящата линия от последните мачове", каза още той.