Мениджърът на Манчестър Юнайтед  Ерик тен Хаг коментира продължаването на договора на аржентинеца Алехандро Гарначо с клуба.

Новият договор на футболиста е до 30 юни 2028 година.

"Гарначо направи впечатляващ прогрес – коментира Тен Хаг пред клубния сайт. – Напълно си заслужи нов договор както с играта си, така и с поведението си в съблекалнята. Алехандро направи великолепна стъпка напред в кариерата си. Надявам се, че новият договор ще му даде допълнителна мотивация за развитие. Манчестър Юнайтед има нужда от футболисти, които могат да творят на терена. Искаме не само да побеждаваме, а да го правим със собствен стил. Точно заради това и играем на "Олд Трафорд“ – "Театърът на мечтите“. Мисля, че Гарначо има талант да прави това. Този талант трябва да се развива и той трябва да продължи упорито да работи, ако иска наистина да продължи да расте. За него това е едно ново начало. Нов старт, нова роля, нова цел“.

В настоящия сезон Алехандро Гарначо има 29 мача за Манчестър Юнайтед във всички турнири, в които е вкарал четири гола и има четири асистенции.