Ивайло Петев, който е треньор на шампиона Лудогорец, беше доволен от успеха на своя отбор с 2:1 като гост на Черно море във Варна в първи мач от полуфиналите на турнира за Sesame Купа на България.

"Мисля, че не изиграхме лош мач. Бяхме сериозни и те изпълниха моите изисквания. Допуснахме една нелепа грешка за гола. По-добро първо полувреме за нас, а и имахме добър контрол над топката. Добър турнирен резултат“, започна Петев.

"Всички футболисти са в Лудогорец и имат качества да бъдат тук. Всеки един ще има шанс и е важно да го оползотворят. Добра енергия имаше в мача и съм доволен от показаното“, добави още той.

"Прекалено лесно получаваме голове, но аз съм сигурен, че нашият отбор има голям потенциал за доразвиване. Ние нямаме нито един лесен мач и подхождаме максимално концентрирано към всеки един мач. Момчетата трябва да бъдат концентрирани и да дадат всичко от себе си“, заяви наставникът на шампионите.

"Няма как да кажа на играчите, че предстои мач, който е по-важен, той е един всички. При всички положения ни предстои труден двубой с ЦСКА, дали ще има дерби – ще видим в неделя“, завърши Ивайло Петев.

Мачът между Лудогорец и ЦСКА-София от 28-ия кръг на efbet Лига е на 30-и април от 20:15 часа на стадион "Българска армия".