Илиан Илиев, треньор на Черно море, беше много ядосан на поражението на своя отбор с 1:2 от шампиона Лудогорец в първи полуфинал от турнира Sesame Купа на България. Треньорът не спести критики към главния съдия Волен Чинков.

“Добре започна мачът за нас, но той беше срещу развитието на играта. Лудогорец има добри футболисти и когато ги оставиш да играят, става трудно. Влязохме с едни очаквания в мача, но може би прегоряхме. И двата гола, които допуснахме бяха леки. Те имаха други ситуации, но от тези не трябва да допускаме попадения. Не изиграхме нашия футбол, трябва да отдадем заслуженото и на Лудогорец. Първия мач го загубихме, ще опитаме да поправим грешката във втория. Като цяло бяхме по-сковани и малко прегоряхме. Второто полувреме се опитахме, но като цяло можехме да се представим по-добре в дефанзивен план", каза Илиев.

“Лудогорец няма нужда от това бутане. Това пречи на целия футбол и това са го видели в Европа последните години. С назначаването на Чинков знаехме, че има да връща стари неща. Ние бяхме подготвени затова и не можем нищо да направим. Керванът си върви, никой не го интересува защо е пратен този човек. При червения картон има фаул преди това. Това са малки неща, но срещу големите имаш малко шансове. Те нямат нужда от този слугинаж в Бълагрия", добави още Илиев.