Наставникът на Берое Николай Киров изрази разочарованието си заради начина, по който отборът му отстъпи пред Левски в 27-я кръг на Първа лига. Спред него шансовете на отбора му са били да вкара през второто полувреме, но напрежението е дошло в повече и ще се работи в психологически аспект с играчите.

"Получи се доста неприятна ситуация. Излезе наш защитник за оказване на медицинска помощ и не успяхме да затворим тази зона", започна Белия.

"Нашите шансове бяха през втората част на контраатака. Смятам, че ако ние бяхме отбелязали гол, щяхме да спечелим. Неприятно е да изгубиш по този начин. Сега отиваме на другата крайност и ще имаме доста работа от психологическа гледна точка да свършим тази седмица, защото ни предстои изключително важен двубой“, коментира Киров.

"Нормално е да има напрежение, особено в нашата позиция, в тази част от класирането. През втората част успяхме да създадем ситуации, но не успяхме да реализираме. Трудно мога да намеря позитив, когато сме загубили и то при този начин. Винаги негативите ще са повече. Там ще ни е работата през седмицата и още от утре започваме да мислим за следващия мач", призна той.