Вратарят на Челси Кепа Арисабалага смята, че лондончани могат да стигнат до обрат срещу Реал Мадрид утре вечер. "Сините" загубиха първия 1/4-финал от Шампионсака лига с 0:2 в Мадрид миналата седмица. Освен това сподели, че е доволен от сезона до момента, въпреки че отборът е 11-и в класирането на Премиър лийг и отпадна от Купата на Англия и Купата на Лигата.

"Утре ни чака голям мач. Играем у дома, няма да бъде лесно. Не мисля, че ни трябва представянето на живота ни. Трябва ни правилното представяне - да се защитаваме и да атакуваме добре. Това е първата стъпка. Няма какво да мислим прекалено много", каза Кепа.

"Не сме мислили много за дузпи, концентрирани сме в други зони. Ако стигнем до там, знаем какво да правим. Имаме добри изпълнители. Надявам се да стигнем до дузпи, това ще означава, че сме спечелили с два гола разлика. Ние сме на 11-то място във Висшата лига. Сезонът ни не е добър, но трябва да вярваме до края. Обрати са се случвали и преди", продължи той.

Стражът призна, че е доволен от факта, че играе редовно този сезон, въпреки че представянето на отбора е трагично.

"За мен лично този сезон е позитивен. Последните два сезона играх в 15 мача, сега играя повече, играят с увереност. Като цяло сезонът не е добър, но лично аз съм доволен".