Капитанът на ЦСКА-София Юрген Матай разкри причините за отпадането от Черно море за Купата на България. "Червените" бяха елиминирани на 1/4-финалите, след като загубиха с 1:2 на стадион "Българска армия". Според нидерланедеца  "моряците" са били по-добрият отбор, а столичани не са играли така както трябва.

"Много е рано да обясним какво се обърка. Ако погледнем целия двубой, може би те бяха малко по-добри. На моменти нямахме късмет. Прекалено лесно губихме лесни топки. Те ни накараха да се чувстваме, че ще бъде трудно. Изиграха най-добрия си мач. Имахме трудни моменти точно тогава, когато трябваше да играем просто футбол. Позволихме им да имат няколко шанса и се възползваха. Успехът им е заслужен, а ние не играхме така, както трябваше. Имах чувството, че ние сме на нужните честоти да се представим добре, но не се получи", каза той.

"Ние се борим за нещо още по-голямо. Гадно е да отпаднеш за Купата у дома. Вече трябва да се фокусираме върху първенството. В добра позиция сме за шампионската титла. Няма да има много време да съжаляваме, защото в неделя играем срещу Славия. Ще направим нашите изводи. Треньорът ще ни сподели къде сме сгрешили и ще продължим да се борим", допълни Матай.